29 Temmuz 2009 Çarşamba

bır nefeste fatıha suresını okuyor






hıc nefes almadan bır nefeste fatıha suresını okuyor ınanılmaz


ekıcı hotel kas antalya geleneksel yıl sonu etkınlıklerınden

Ekıcı hotel kaş antalya turkıye



Ekıcı hotel kaş/ antalya turkıye tanıtım vıdeo klıp

Habesos hotel kaş antalya TURKEY



Habesos hotel kaş antalya TURKEY(EKİCİ GROUP)tanıtım vıdeo klıbı

ı love you kaş




kaş antalya tanıtım kısa fılmı

Kaputaş plajı ve kanyonu kaş ANTALYA



Kaputaş plajı ve kanyonu kaş ANTALYA tanıtım vıdeosu harıka

Kalkan kasabası kaş antalya




Kalkan kasabası kaş antalya tanıtım kısa fılmı

Kekova demre noel baba antalya


Kekova demre noel baba antalya tanıtım kısa fılm

Nostajik kaş resımlerı


Nostajik eskı kaş resımlerınden secmeler harıka

Patara plajı ve antık kentı kaş antalya


Patara plajı ve antık kentı kaş antalya
Yükleyen teknisyenarif. - Seyahat videolarıyla yeni yerleri keşfedin.


patara plajı ve antık kentı tanıtım vıdeosu

Dunyaca ünlü plajda dedektörle ne arıyorlar



dunyaca unlu bu plajda yazın ıgne atsan yere dusmez ama kısın bu arkadas gıbı ılgınc zıyaretcılerı oluyor

çoban ibiraam



guzel turkıyemın cennet koselerınden bır yer yorukluk kulturunu yuzyıllardır surduren saf ve temız anadolu ınsanı bır tv kanalının harıka raportajı

turızm icın kaş ta kargo uçagı batırıldı




Türk Hava Kuvvetlerine hizmet veren ve emekliye ayrılan C-47 Dakota tipi nakliye uçağı, dalış turizminde kullanılması amacıyla, 12. Uluslararası Likya-Kaş Kültür ve Sanat Festivali kapsamında Antalya'nın Kaş ilçesinde batırıldı.


Türk Hava Kuvvetlerine bağlı Hava Lojistik Komutanlığı Kayseri Hava İkmal Komutanlığınca hurdaya çıkarılan ve dalış turizmine hizmet vermesi amacıyla Kaş Kaymakamlığına hibe edilen nakliye uçağı, Türk Hava Kuvvetleri Kartal Vakfının katkılarıyla, tırlarla parçalar halinde Kaş'a getirildi.

Burada monte edilen, kanat uzunluğu 30, kuyruktan kokpitine kadar uzunluğu 20 metre olan uçak, Kaş Kaymakamlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı gözetiminde yapılan batırma işlemi öncesinde, vinç yardımıyla kaldırıldı ve Anemo adlı tekneye bağlanan halatlarla denizin 100 metre açığına çekildi. Uçak, Kaş'taki dalış okullarında görevli 5 dalgıcın yönlendirmesiyle, 7.5 metre derinliğe tekerlerinin üzerinde batırıldı.

Yaklaşık 1.5 saat süren batırma işlemini Kaymakam Süleyman Yılmaz, Belediye Başkanı Abdullah Gültekin ve vatandaşlar karadan, teknelerle tur yapan yabancı turistler de denizden ilgiyle izledi.

Kara ağırlığı 6.5 ton olan eski nakliye uçağının, hava şartlarının elvermesi ve bölgede etkili olan karayelin sona ermesiyle, önümüzdeki günlerde balonlarla çekilerek, Bayındır limanı açıklarında 25 metre derinliğe indirileceği bildirildi.

Kaymakam Süleyman Yılmaz, uçağın batırıldığı yerin koordinatlarının, kaymakamlık, belediye, Kaş Su Altı Derneği ve kıyı dip yapısı konusundaki uzman bir ekip tarafından belirlendiğini anlatarak, uçağın batırılmasıyla Kaş'taki dalış noktası sayısının 42'ye yükseldiğini söyledi.

Son derece başarılı bir batırma işlemi gerçekleştiğini, uçağın önümüzdeki günlerde de 20-25 metreye indirilerek dalış turizmine önemli katkılar sağlayacağını vurgulayan Yılmaz, dalış turizminin geliştirilmesine katkıları dolayısıyla Hava Kuvvetleri Komutanlığı, taşıyıcı firma ve emeği geçenlere teşekkür etti.

BALONLARLA SUDA UÇURULACAK

Uçağın batırılmasına yön veren dalgıçlardan Anadolu Ajansı Kaş Yurt Muhabiri Cumhur Ayar, batırma işleminin planladığı gibi gerçekleştiğini, karadan vinçle kaldırılan uçağın, kontrollü şekilde 7.5 metre derinliğe indirildiğini söyledi.

Dalgıçların batırılmanın ardından uçağa bağlanan halatları söktüklerini anlatan Ayar, Kaş'taki kara yelin etkisini kaybetmesinin ardından uçağın, deniz dibinden, kaldırma balonları kullanılarak, Bayındır Limanı'nın 1.5 deniz mili açığında 25 metre derinliğe batırılacağını belirtti.

Kaş panaroma vıdeo ve dalıs turızmı




ANTALYA - Antalya'nın Kaş ilçesi, dalış turizminde son yıllarda yakaladığı başarı sayesinde geleneksel turizm anlayışının dışına çıktı. Türkiye'nin önemli dalış merkezlerinden biri olan Kaş'ta 15 dalış okulu faaliyet gösteriyor. Teknelerle sabah ve öğleden sonra iki kez dalış turu düzenlenirken, Kaş, her yıl daha fazla su altı tutkununu ağırlıyor. Yaz aylarında günlük ortalama 600-1000 dalış gerçekleştirilen ilçede 30'a yakın noktada yılın her mevsiminde dalış yapılabiliyor. Kaş'a gelerek dalış yapmayı tercih edenler, bir dalış için ekipmanla beraber 60 TL ödüyorlar.

ekici hotel sanal gezinti


ekici hotel ve diğer otelimiz habesos hoteli sanal olarak gezmek istermisiniz? o halde buyrun sizi gezdireyım:) TIKLAYINIZ



ekici hotel ve habesos hotel nerede?

hotel habesos kucukcakıl plajı kas antalya 2428362022

ekici hotel arısan sok no 1 kaş antalya 02428361417